Welkom op de site van Diergeneeskundig Centrum "De Overlaet".

Diergeneeskundig Centrum "De Overlaet" houdt zich uitsluitend bezig met landbouwhuisdieren.

De 12 dierenartsen, waarvan 6 herkauw-en 6 varkens- dierenartsen, kunnen allen bogen op jarenlange specifieke ervaring en werken met veel enthousiasme in de agrarische sector.

Mede door onze eigen apotheek en goede samenwerking met de veevoedingsindustrie, kunnen wij deskundig advies op maat leveren op uw bedrijf.

Ook beschikken we over een laboratorium waar wij direct een aantal onderzoeken kunnen uitvoeren.

Medicijnen afhalen

Samenwerking veehouder en dierenarts

Samen met u als agrarisch ondernemer is ons doel een betere gezondheid en een hoger rendement voor uw bedrijf te realiseren. We kunnen u vakmanschap op het hoogste niveau bieden door op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen. Daardoor is het mogelijk in een vroeg stadium oplossingen volgens de nieuwste methodes aan te dragen. Iedere dierenarts heeft zijn eigen differentiatie zodat een begeleiding op maat geboden kan worden. Ieder bedrijf heeft dan ook een vaste begeleidend dierenarts. Een vaste relatie staat garant voor efficiëntie, goede bereikbaarheid en service.

Kennissamenwerking De Varkenspraktijk

Diergeneeskundig Centrum "De Overlaet" (Oss) en Veterinair Centrum Someren (Someren) hebben hun varkenskennis gebundeld! Per 1 november 2012 werken de varkensartsen van beide praktijken samen onder de naam: De Varkenspraktijk.

De Varkenspraktijk bestaat uit 11 ervaren, enthousiaste dierenartsen die zich toegelegd hebben op varkens.

Een nieuwe naam, met allemaal vertrouwde gezichten!

De varkensartsen van de locatie in Oss blijven gewoon werken vanuit het Overlaet gebouw en ook in de dagelijkse bedrijfsbezoeken zullen géén veranderingen plaatsvinden.

De kracht van de samenwerking zit hem in de bundeling van kennis en gedrevenheid.

De moderne vaDVKPR_LOG_CMYKrkenshouderij vraagt om innovatieve en vooruitstrevende inzichten op veterinair gebied. Door goede samenwerking tussen deze 2 praktijken kan De Varkenspraktijk in de toekomst aan deze vraag blijven voldoen.

Meer informatie over De Varkenspraktijk is te vinden op: www.DeVarkenspraktijk.nl